KOLACJA DEGUSTACYJNA

Rozpoczęcie godz. 20:00 | Zakończenie godz. 22:00/22:30

  • Wykwitna kolacja degustacyjna przygotowana przez dwóch Szefów Kuchni: Sławomira Hahna (L'Entre Villes, Sopot) oraz Krzysztofa Czerniawskiego (ESENCJA, Toruń)
  • 289 zł/os. 
  • 7 setów degustacyjnych
    • Amuse bouche
    • Przystawka I
      marynowany śledź / ziemniak / oliwa porowa / jabłko
    • Przystawka II
      ravioli / przepiórka / trufla
    • Intermezzo 
    • Danie główne I
      biały halibut / kawior / risotto / sepia / kwaśna śmietana
    • Danie główne II
      polędwica wołowa / szpinak / grzyby / żółtka / pomidor / kawior z jesiotra
    • Deser 
      bańka czekoladowa
  • Muzyka na żywo Momenty Acoustic (męski duet akustyczny)
  • Możliwość wykupienia wine pairingu (5 kieliszków) - 149 zł/os.
  • Bar z bogatą ofertą alkoholi (dodatkowo płatne)

Oferta dotyczy opłaty za podaną liczbę osób.

Masz pytania? Skontaktuj się z nami!

Restauracja ESENCJA
ul. Szpitalna 4, 87-100 Toruń
tel. +48 785 902 902 | e-mail: restauracja@hotel-eter.pl

Życzymy Państwu miło spędzonego czasu!

  • VOUCHER przekaż obsłudze przy wejściu
  • VOUCHER nie może byc wymieniony na gotówkę
  • Z VOUCHER’A nie jest wydawana reszta
  • VOUCHER można wykorzystać w dn. 8.03.2024