KOLACJA DEGUSTACYJNA

Data: 16 kwietnia 2023 r. (niedziela) / godz. 18:00

  • Wykwitna kolacja degustacyjna przygotowana przez Szefa Kuchni Krzysztofa Czerniawskiego (8 setów)
  • Opcjonalnie: degustacja drinków autorstwa Mariusza Lewandowskiego (3 rodzaje)

MENU

  • AMOUSE-BOUCHE, czyli mała przekąska na pobudzenie apetytu
  • PRZYSTAWKA na zimno: carpaccio z ośmiornicy: pomidor / kolendra / papryka / pietruszka / pieczywo
  • PRZYSTAWKA na ciepło: wątróbka drobiowa: bajgiel / imbir / miód / jabłko
  • ZUPA: krem pomidorowo-paprykowy: śmietana / bazylia
  • INTERMEZZO, czyli orzeźwiający przerywnik
  • DANIE GŁÓWNE rybne: łosoś: soczewica / żółtko / groszek / sos maślany
  • DANIE GŁÓWNE mięsne: krepina wołowa: seler / kapusta / demi glace z czerwonego wina
  • DESER: financier orzechowy: owoce leśne / biała czekolada / karmel / ocet / lody kminkowe

Kolacja: 190 zł / osoba
Kolacja + set drinków: 270 zł / osoba

Masz pytania? Skontaktuj się z nami!

Restauracja ESENCJA
ul. Szpitalna 4, 87-100 Toruń
tel. +48 885 450 019 | e-mail: restauracja@hotel-eter.pl

Życzymy Państwu miło spędzonego czasu!

  • VOUCHER przekaż obsłudze przy wejściu
  • VOUCHER nie może byc wymieniony na gotówkę
  • Z VOUCHER’A nie jest wydawana reszta
  • VOUCHER można wykorzystać w dn. 16.04.2023, godz. 18:00